NordLEI er den største udsteder af LEI-koder i Danmark

NordLEI er den største udbyder af LEI-koder i Danmark ifølge de seneste GLEIF-data (Active LEIs, Jan 2024).

NordLEI har sikret sin position som den største udbyder af LEI i Danmark, som det fremgår af GLEIF-data fra januar 2024.

Legal Entity Identifiers (LEI) er afgørende i nutidens sammenkoblede finansielle verden og tilbyder en standardiseret tilgang til identifikation af juridiske enheder, der deltager i finansielle transaktioner.

NordLEI’s status som den førende udbyder i Danmark er et vigtigt skridt i retning af at styrke sin rolle som en central aktør i Nordeuropa.

Anders Åström, CEO for NordLEI, udtaler: “At fastholde vores position som den førende udsteder af LEI-koder i Danmark er et bevis på den dybt rodfæstede tillid, vores kunder har til os. Denne tillid opbygges og bevares gennem langsigtede relationer, og ved at vi altid holder, hvad vi lover. Det er også gennem hårdt arbejde og dedikation fra vores team, som er de sande arkitekter bag denne succes.”

Denne betydelige præstation bygger på NordLEIs tidligere anerkendelse sidste år som den bedst præsterende LEI-udsteder i Mid-Cap-kategorien af GLEIF, hvilket yderligere beviser virksomhedens konsekvente stræben efter at være det bedste valg til LEI-udstedelse.

NordLEIs engagement og fokus på kundetilfredshed fortsætter med at drive virksomhedens vækst og succes på det konkurrenceprægede LEI-marked.

Om Legal Entity Identifiers:

En Legal Entity Identifier (LEI) er en unik alfanumerisk identifikator på 20 tegn for juridiske enheder, der deltager i finansielle transaktioner. LEI-systemet øger gennemsigtigheden i finansielle datasystemer og blev etableret som reaktion på finanskrisen i 2007-2008. Det er afgørende for enheder, der deltager i værdipapirhandel, og hjælper med at standardisere og præcisere identifikation af enheder globalt.

Om GLEIF:

Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF) blev grundlagt i juni 2014 og er en non-profit organisation, der arbejder for at øge gennemsigtigheden på de globale finansmarkeder. Den er ansvarlig for at føre tilsyn med implementeringen og brugen af Legal Entity Identifiers (LEI’er), som spiller en afgørende rolle for at forbedre risikostyringen og effektiviteten af finansielle transaktioner verden over.

Om NordLEI:

NordLEI blev grundlagt i 2014, har base i Stockholm og udmærker sig som Skandinaviens førende GLEIF-akkrediterede Local Operating Unit og den største udsteder af LEI-koder i Nordeuropa. Med en ISO 27001-certificering understreger virksomheden sin forpligtelse til sikker og overlegen service. NordLEI, der betjener en kundekreds på over 165.000, tilbyder LEI-koder med forskellige gyldighedsperioder. Virksomheden overholder nøje standarderne i den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og sikrer streng overholdelse af retningslinjerne for databeskyttelse og privatlivets fred. Læs mere om NordLEI.